Breed specialisme

Van Pelt en Schreijer is gespecialiseerd in de behandeling van stukgoed in alle vormen en maten bij elk type overslag. Naast het leveren van gespecialiseerd bedienend personeel en chauffeurs voor diverse voertuigen, is Van Pelt en Schreijer een interessante partner voor aanname van een afgerond geheel aan werkzaamheden.
Sinds 2005 heeft een belangrijke relatie haar stukgoedactiviteiten uitgebreid met een containerlijndienst. Van Pelt en Schreijer anticipeerde op die uitbreiding en levert sindsdien ook opgeleid en gecertificeerd personeel voor containeroverslag.
   
 

Duurzame bedrijfsvoering en personeelsbeleid

Uiteraard is het interessant om te weten welke diensten we leveren, maar belangrijker is te weten hoe die diensten verleend worden. Hierin onderscheidt Van Pelt en Schreijer zich van de massa. Door de duurzame bedrijfsvoering en personeelsbeleid heeft Van Pelt en Schreijer zich gewapend tegen verschraling van kwaliteit. De vlakke organisatie en de korte lijnen zorgen voor heldere communicatie, efficiëntie en prettige samenwerking. En die kwaliteiten maken van Pelt en Schreijer dé betrouwbare partner in de Rotterdamse haven.