'The human factor'

Bij Van Pelt en Schreijer draait het om mensen. Hoe geavanceerd het havenbedrijf ook is geworden, 'the human factor' blijft het verschil maken tussen gewoon een klus klaren en kwaliteit leveren. Des te belangrijker is het om ervaren en gemotiveerde mensen te vinden en te houden. Juist hierom staat een duurzaam personeelsbeleid centraal. Hierdoor kunnen we op elk willekeurig moment de juiste en ervaren mensen op de juiste plaats inzetten. Niet alleen onze teams op de kade, maar ook het personeel op kantoor is betrokken en ingevoerd en weten waar het voor u om draait: kwaliteit en snelheid.

Van Pelt en Schreijer vormt daarom met Waterstad Logistic Services één concern om de visie op werk en mensen te kunnen realiseren. Een samenwerking die geleid heeft tot een grote mate flexibiliteit en gegarandeerde kwaliteit van onze diensten.
   
  Investeren in mensen

Iedereen die werkzaam is in de Rotterdamse haven weet hoe belangrijk én moeilijk het is om gemotiveerd en gekwalificeerd personeel te vinden. Van Pelt en Schreijer investeert daarom veel in haar personeel.

Om de kwaliteit en flexibiliteit van onze diensten te kunnen blijven garanderen houden we de scholing van onze medewerkers goed in de gaten. Onze mensen volgen trainingen op gebied van veiligheid, opleidingen gericht op kwalificatie en vakkennis en natuurlijk de beste leerschool: de praktijk.